Izvor: MozzartSport.com, 15.Feb.2021, 09:50

Beretini se povukao, Cicipas bez borbe ide dalje

Na redu duel sa Nadalom

Poslednji meč današnjeg programa na Australijan openu neće biti odigran.

Organizatori su dva sata pre nego što je meč trebalo da počne saopštili da se Mateo Beretini povukao. Italijanski teniser zbog bolova u stomaku nije mogao da izađe na megdan Stefanosu Cicipasu.

Grk je dobio veliki poklon, bez borbe i kapi znoja je prošao u četvrtfinale grend slema u Melburnu, pa može na miru da počne pripreme za veliki okršaj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa Rafaelom Nadalom za polufinale.

Sedam puta su do sada igrali Nadal i Cicipas jedan protiv drugog, Španac vodi 6:1 u pobedama. Sudarili su se 2019. u polufinalu Australijan opena i tada je Rafa slavio sa glatkih 3:0.

AUSTRALIJAN OPEN – OSMINA FINALA

Ponedeljak

Mekdonald – Medvedev 0:3 (4:6, 2:6, 3:6)

Rubljov – Rud 2:0 predaja (6:2, 7:6)

Fonjini – Nadal 0:3 (3:6, 4:6, 2:6)

Cicipas – Beretini 3:0 – bez borbe

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.