ATP MONTE KARLO: Nadal je NEPRIKOSNOVEN, osvojio je 11. titulu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2018, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP MONTE KARLO: Nadal je NEPRIKOSNOVEN, osvojio je 11. titulu

Meč je trajao 95 minuta.

Rafael Nadal je još jednom dokazao da je "kralj šljake". Španski teniser je u finalu Mastersa u Monte Karlu pobedio Keija Nišikorija sa 2:0 (6:3, 6:2) posle 90 minuta igre. Nadal je tako došao do 76. titule u karijeri, odnosno 11. u 12. finalu turnira u Kneževini Monako.

VAJDA OTKRIO VELIKU TAJNU: Slovak odbijao druge, želeo da radi samo sa Đokovićem (FOTO)

ŽREB ZA BARSELONU: Novak je slobodan u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kolu, a u četvrtfinalu može da se sastane sa TEŠKIM rivalom

Japanac je u prvom setu napravio brejk i poveo sa 2:1. Međutim, tada je usledila serija Španca koji je stigao do 5:2. Dominacija Nadala se nastavila i u sledećem setu. Posle dva brejka, Nadal je stigao do 4:1. Ubrzo je i na svoj servis potvrdio pobedu. Iskoristio je prvu meč loptu.

One step closer to 11...@RafaelNadal with the first set 6-3 over Nishikori. #RolexMCMasters pic.twitter.com/fVc1ro9eTl

— Tennis TV (@TennisTV) April 22, 2018

Sada je 10:2 za Nadala u međusobnom okršaju.

U nedelji pred nama očekuje nas i turnir u Barseloni, na kojem će Nadal pokušati da odbrani trofej. U španskom gradu, šampion je bio već deset puta.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.