Izvor: Blic, 18.Dec.2017, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAPARACO Dok mu bivša žena Adrijana Lima lumpuje sa SRPKINJOM, evo šta Marko Jarić radi u Beogradu!

Njegova nekadašnja supruga provodi se u Americi sa ćerkom našeg trenera Radomira Antića, dok se on nalazi u srpskoj prestonici.

Da svetski top-model Andrijana Lima ne voli Srbiju samo zbog bivšeg supruga Marka dokaz je što se sve više druži sa ljudima iz naše zemlje. Pored Markove sestre Tamare, s kojom često izlazi i putuje, jedna od njenih najboljih prijateljica je Ana Antić, ćerka našeg poznatog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trenera Radomira, a koja je udata za košarkaša Nikolu Lončara.

Kako saznajemo, Lima i Ana upoznale su se preko Marka i Nikole, a i posle Adrijaninog razvoda od Jarića ostale su u dobrim odnosima. U prilog tome govore i fotografije kako nazdravljaju u noćnom provodu jednog američkog restorana.

Za to vreme Marko je u Srbiji. Paparaco "Blica" uslikao ga je u kafeteriji koja se nalazi u krugu dvojke kako pije kafu s prijateljem dok mu poruke i pozivi neprestano stižu na mobilni.

Marko ni ovog puta nije bio raspoložen da priča za srpske medije iako se nije oglašavao nekon insinuacija da je bio u vezi sa bivšom suprugom Ace Lukasa, Sonjom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.