KAKVA ČAST: Antić u najužem izboru za najboljeg trenera u istoriji Atletika

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA ČAST: Antić u najužem izboru za najboljeg trenera u istoriji Atletika

Simeone najveći rival.

Najpoznatiji španski list, Marka, pokrenuo je glasanje za najboljeg trenera u istoriji madridskog Atletika, a u najužem izboru se našao i bivši selektor reprezentacije Srbije Radomir Antić.

Antić je na klupi Jorgandžija sedeo u tri navrata. Prvo od 1995. do 1998. godine i taj mandat je definitivno bio najuspešniji, a potom se dva puta vraćao na užarenu klupu, u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završnicama sezona 1999. i 2000. godine.

Antić je u lepom sećanju navijačima ostao zbog duple krune koju je 1996. doneo na "Visente Kalederon" i tada je ušao u legendu.

🔴⚪️ Tenemos ya confeccionado el equipo ideal de la historia del Atlético

👉 Momento de elegir entrenador

🔗 Entra y vota por tu favoritohttps://t.co/R2uk4YmCz7

— MARCA (@marca) April 1, 2020

Osim njega, u izboru za najboljeg trenera Atletika svih vremena su još Rikardo Zamora, Elenio Erera, Marsel Domingo, Luis Aragones, Havijer Agire i Dijego Simeone.

U ovom trenutku, ubedljivo prvo mesto na glasanju drži aktuelni strateg Atletika Čolo Simeone sa 68% i sigurno korača ka pobedi. Argentinac je Jorgandžije preuzeo 2011. godine i od tada je osvojio po jednu titulu u prvaka Španije i Kupa kralja, dve Lige Evrope, a u dva navrata mu je iz ruku iskliznula Liga šampiona jer je u finalima poražen od Reala posle produžetaka i penala.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Kjara Đufrida.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kakva ekipa - Elenio Erera, Luis Aragones, Dijego Simeone i - Radomir Antić!

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2020

Veliko priznanje za srpskog trenera...Renomirani madridski list, Marka, pokrenula je anketu za najboljeg trenera u istoriji Atletiko Madrida, a u odbranom društvu nalazi se i Radomir Antić...U anketi Marke nalazi se još šest velikana, hronološkim redosledom - Rikardo Zamora, Elenio Erera, Marsel...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.