ANTIĆ GLEDAO PARTIZAN Ono što je Natho pokazao do sada nije viđeno u Humskoj

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANTIĆ GLEDAO PARTIZAN Ono što je Natho pokazao do sada nije viđeno u Humskoj

Na tribinama stadiona u Humskoj nije bilo navijača, ali jeste mališana. Oni su preuzeli ulogu navijača, odlično je obavljali tokom svih 90 minuta. Za razliku od tribina, lože su bile pune. U jednoj od njih, u društvu predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure, našao se Radomir Antić.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,45 na pobedu Javora protiv Napretka.
– Od minimalne pobede bitnije mi je ispitivanje istorije dovođenjem dece >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na stadion. Zapadna tribina je za mene budućnost Partizana. Snaga te dece nam je potrebna više nego ikada da izađemo iz ovih kriza, koje imamo, što se tiče i kažnjavanja i svega ostalog. Problem postojim na nama je da sednemo i vidimo kako da ga rešimo – rekao je Radomir Antić za “Žurnal”.
Kakvi su vaši utisci o meču u Humskoj?
– Protivnik je pokazao izuzetan kvalitet. Ima brze spoljne igrače. Pravio je dosta problema. Definitivno, kada je Natho ušao u igru, dobili smo na kvalitetu i dubinskim loptama. Ostavio je izvanredan utisak. Pokazao je nešto što do sada nismo imali u timu Partizana.
Šta mislite o izmeni napadača Partizana na poluvremenu, kada je umesto Sedika zamenio Ožegović?
– Sadika je ekipa tražila dugačkim loptama, zbog visine, što nije bilo opredeljenje u nastavku. Partizan ima kvalitet i trebalo bi da igra više po spoljnim pozicijama – zaključio je Antić.
 

The post ANTIĆ GLEDAO PARTIZAN Ono što je Natho pokazao do sada nije viđeno u Humskoj appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Radomir Antić,   Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

VAZURA OBEĆAO Ako prođemo u grupnu fazu, dovešću 30.000 mališana na meč!

Izvor: 011vodič.com, 23.Avg.2019

Pobeda Partizana nad Moldeom manja je od pobede koja je izvojevana na tribinama. Oko pet hiljada mališana došlo je da bodri voljeni klub. To je razgalilo i ledena srca. Generalni direktor Miloš Vazura imao je i poruku za UEFA.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,15 na pobedu Voždovca protiv Mladosti...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.