Ovaj stadion će nositi ime po Radomiru Antiću?

Izvor: Sportske.net, 07.Apr.2020, 23:02

Ovaj stadion će nositi ime po Radomiru Antiću?

Inicijativa je već pokrenuta.

Smrt Radomira Antića juče je rastužila čitav fudbalski svet.

Proslavljeni srpski fudbalski stručnjak preminuo je u Madridu u 72. godini, a danas se u njegovom Užicu građani upisuju u knjigu žalosti.

Međutim, kada je Užice u pitanju, Antićevi sugrađani žele da se na još jedan način oduže čoveku koji je sa ponosom svuda u svetu pronosio i ime ovog grada.

''Novosti'' večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prenose svoja saznanja da bi stadion u Užicu uskoro mogao da ponese ime Radomira Antića.

Inicijativa je već pokrenuta, pa verujemo da bi čim prođe pandemija koronavirusa sve moglo i da se brzo sprovede u delo.

Radomir Antić je to svakako zaslužio.

-
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Naslovne strane za sredu, 8. april 2020. godine

Izvor: Beta, 08.Apr.2020, 08:57

Dnevne novine u izdanjima za 8. april 2020, na naslovnim stranama pišu o korona virusu i merama uvedenim u borbi protiv te bolesti i prenose sećanja na preminulog fudbalskog trenera Radomiru Antiću.ALO  -  "Lečio koleru sad ratuje sa koronom", razgovor sa doktorom Žarkom Rankovićem koji se vratio...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.