Rijeka Jošanica odnijela most u naselju Jaklja

Izvor: SandzakPress.net, 03.Jun.2019, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijeka Jošanica odnijela most u naselju Jaklja

 Uslijed obilnih padavina došlo je do izlivanja rijeka u naseljima Šutenovac i Trnava. Rijeka Jošanica izlila se iz svog korita na više lokacija u novopazarskom naselju Šutenovac. Kiša i dalje ne prestaje da pada, a nivo reke Jošanice i dalje raste. U blizini mjesta gdje se Jošanica uliva u Rašku, nabujala voda je ponijela most. Kako javljaju građani sa lica mjesta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << kritično je i na pritokama rijeke Raške. Upozoravaju se građani da budu dodatno oprezni prilikom prelaska preko mostova, kao i da djeca preko mostova idu uz obaveznu pratnju. Ekipe sa mehanizacijom već su sa na terenu.  
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

POPLAVE U TUTINU – Izlila se rijeka Vidrenjak

Izvor: SandzakPress.net, 03.Jun.2019

  Obilna kiša koja neprekidno pada više od 15 sati na teritoriji opštine Tutin izazvala je poplavu na više lokacija u užem centru grada, a lokalni put Tutin- Mehov krš neprohodan je za saobraćaj zbog izlivanja rijeke Vidrenjak. U toku je sjednica Opštinskog štaba za vanredne situacije, gde...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.