Raške duhovne svečanosti na Sajmu turizma

Izvor: Blic, 26.Feb.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raške duhovne svečanosti na Sajmu turizma

U  hali četiri Beogradskog sajma, na prepunom štandu Turističke organizacije Raška, u subotu su predstavljene Raške duhovne svečanosti, izuzetna kulturna manifestacija koja će se ove godine u avgustu održati 25. put.

O važnosti, bogatom sadržaju i dometima Raških duhovnih svečanosti nadahnuto su govorili rok kritičar Peca Popović, novinar Velja Pavlović i predsednik SO Raška Ignjat Rakitić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Umetnički direktor manifestacije Nikša Barlov je, između ostalog, podsetio da je na Raškim duhovnim svečanostima do sada održano preko 300 različitih programa sa preko hiljadu učesnika iz Srbije, Regiona, Italije, Francuske, Rusije, Španije, Amerike i drugih zemalja.

Dejan Cukić je s nekoliko muzičkih numera "raspevao" i "Razigrao" prisutne a među posetiocima štanda bili su i Vuk Kostić i Milisav Savić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.