Radnici Fabrike vagona nastavljaju blokadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2014, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici Fabrike vagona nastavljaju blokadu

Oko 250 radnika Fabrike vagona iz Kraljeva blokiralo je jutros prugu kod Starog groblja u Kraljevu, u delu gde se vozovi iz pravca Kragujevca razdvajaju za Čačak i Rašku. Vršilac dužnosti ministra privrede Igor Mirović najavio je danas da će Vlada Srbije, radi privremene finansijske konsolidacije, zaposlenima u Fabrici vagona u Kraljevu, u skladu sa raspoloživim sredstvima, u narednom periodu isplatiti dve minimalne zarade. Predsednik Štrajkackog odbora radnika Fabrike vagona Nenad Terzić rekao je večeras radnicima da nije prihvatio takvu ponudu na sastanku u Ministarstvu privrede.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Terzić: Nismo prihvatili ponudu da se isplate dva minimalca

Izvor: Blic, 11.Feb.2014

Predsednik Štrajkačkog odbora radnika Fabrike vagona Nenad Terzić rekao je sinoć radnicima koji su od juče ujutro blokirali prugu u Kraljevu, da im je na sastanku u Ministarstvu privrede ponuđena isplata dva minimalca, ali da oni nisu prihvatili takvu ponudu...- Ponudili su nam isplatu jednog minimalca...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.