Počinje baraž za popunu gradskih liga

Izvor: KGsport.info, 25.Jun.2018, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje baraž za popunu gradskih liga

Završetak baraža za Šumadijsko-rašku zonu otvorio je „vrata“ za doigravanje kragujevačkih klubova za popunu Prve i Druge gradske lige u organizaciji Fudbalskog saveza Kragujevca. Učestvuju četiri ekipe: „21. oktobar“, Partizan (Cerovac), Vinogradi i Dobrača.
U FSGKG utvrđeni su parovi i određeni termini odigravanja baraža za popunu  >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << gradskih liga. Ovaj postupak je već počeo za Drugu gradsku ligu, jer nije zavisio od baraža za zonski stepen takmičenja. Ekipa Dobrače, drugoplasirana u Trećoj gradskoj ligi, bori se za plasman u viši rang sa Vinogradima DB, „fenjerašem“ u Drugoj gradskoj ligi. U prvoj utakmici, koja je već odigrana pre nekoliko dana, ekipa Vinograda DB je kao gost u Dobrači pobedila sa 2:1. Revanš je zakazan za nedelju, 1. jula, sa početkom u 18 časova na igralištu u naselju Vinogradi.
Kao što smo izvestili Sušica je sačuvala status zonaša, a Srbija iz Ilićeva kao drugoplasirana u Prvoj gradskoj ligi nije prošla baraž za viši rang, posle poraza u duelima sa Novim Pazarom 1928, pa su se tako stekli uslovi i za popunu Prve gradske lige sa još jednom ekipom. Inače, iz ove lige, koja je brojala 18 članova, ispali su Ćava, Kolonija i Zastava, koji nastavljaju takmičenje u nižem rangu Drugoj gradskoj ligi. Ekipa Partizana iz Cerovca, koja je sa 38 bodova zauzela 15. mesto, zbog smanjenja lige na 14 klubova, boriće se u baražu sa 21. oktobrom, trećeplasiranom ekipom Druge gradske lige, za mesto i opstanak u prvoligaškom karavanu.
Kako nas je danas obavestio Zoran Trajanovski, komesar za takmičenje pri FSGKG, domaćin prvog susreta biće 21 oktobar, koji će dočekati Cerovčane u nedelju, 1. jula, sa početkom u 18 časova. Revanš između ove dve ekipe odigraće se nedelju dana kasnije u isto vreme u Cerovcu.
Tekst i foto: M. Jovičić
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.