Još jedna misteriozna smrt u Srbiji! Krenuo kod druga, a onda je nastradao!

Izvor: BKTV News, 21.Okt.2017, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna misteriozna smrt u Srbiji! Krenuo kod druga, a onda je nastradao!

Velika tragedija, svi su ga znali kao mirnog i povučenog!

Rođaci Saše S. (42) iz Popovca kod Niša, čije je beživotno telo nađeno u petak oko 15 časova u reci Raškoj nekoliko kilometara nizvodno od Novog Pazara, kažu da je 18. oktobra on krenuo na put kod druga, nakon čega mu se izgubio trag.

TRAGEDIJA: Stravičan udes, IMA MRTVIH!

Krenuo je na put u sredu popodne kod nekog druga. Išao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je autobusom pa je presedao u Raškoj. Sutradan u četvrtak se javio telefonom i od tada mu se gubi svaki trag, kaže jedan od rođaka. Rodbina nije želela da daje detaljnije informacije o ovom slučaju. Oni su se spremali da krenu na put kako bi dovezli telo nastradalog iz novog Pazara.

Meštane Popovca zatekla je vest o iznenadnoj smrti Saše S.

"Bio je miran i fin u ophođenju, nikada nije bio nasilan. Baš sam se potresao kad sam čuo da je nastradao", kaže jedan od komšija iz sela.

Kako su preneli lokalni mediji telo Saše S.u reci ugledao je bračni par koji je odmah obavestio policiju. Njegov nestanak bio je prijavljen prethodnog dana. Kod nastradalog su nađena lična dokumenta na osnovu kojih je odmah identifikovan.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

MISTERIOZNA SMRT NIŠLIJE: Pošao na put, a završio u reci

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2017, 06:25

Rođaci Saše S. (42) iz sela Popovac kod Niša, čije je beživotno telo nađeno u petak oko 15 sati pronađeno u kanjonu reke Raške, na magistralnom putu Novi Pazar-Raška, tvrde da je 18. oktobra on krenuo na put NIŠ - Rođaci Saše S. (42) iz sela Popovac kod Niša, čije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.