ZADRUGARKA PRIZNALA: Čovek koji je nedavno nasrtao sekirom na ljude je njen BIVŠI! Proganjao me... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZADRUGARKA PRIZNALA: Čovek koji je nedavno nasrtao sekirom na ljude je njen BIVŠI! "Proganjao me..." (FOTO)

U šoku je...

Mladenu M. (38) iz Čačka određeno je zadržavanje zbog sumnje da je pokušao da ubije policajca.

Naime, on je u jednom restoranu u Raškoj, kada su petorica policajaca prišla da ga uhapse po poternici policije iz Čačka, potegao pištolj na njih.

Policajci su pokušali da mu oduzmu oružje, pa je prilikom otimanja oko pištolja osumnjičeni povukao oroz i ispaljeni metak je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pogodio policijskog službenika I.K. u sedalni deo.

Mladen M. (38) je pre nekoliko dana nasrtao na ljude sekirom u kafiću "Distrikt" u centru Čačka.

Nakon što je napravio incident u čačanskom lokalu, on je priveden u policiju, ali je nakon saslušanja od strane tužioca pušten uz krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje.

Međutim, posle puštanja je upućivao pretnje vlasniku kafea, što je ovaj prijavio policiji. Izdat je nalog za hapšenje, ali je Mladen M. pobegao.

Inače, bivša Zadrugarka Jelena Krunić je na svom Instagram profilu objavila da je reč o njenom bivšem dečku sa kojim je bila u mladosti, kao i da ju je maltretirao.

- To je bio moj prvi dečko od 18. do 21. godine, koji me je progonio još godinama i o kome sam vam takođe pričala na Jutjubu. Mladen Marinković, zvani Đontra. Žao mi je u šta se pretvorio, sestra mu je skoro poginula, a ja htela da idem na sahranu jer sam je videla par dana pre toga. Zamislite da sam otišla. Žao mi je ako je neko nastradao u ovome svemu, ali ja sam u šoku - napisala je Krunićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.