Vučić: Najmoćnije zemlje sveta tražiće nestanak Republike Srpske pre proleća

Izvor: Vostok.rs, 13.Okt.2021, 19:40

Vučić: Najmoćnije zemlje sveta tražiće nestanak Republike Srpske pre proleća

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je danas da srpski narod u predstojećem periodu čekaju velika iskušenja, i to ne samo na Kosovu i Metohiji, već i u celom regionu, a naročito u Republici Srpskoj. "Pred nama je težak period. Biće ogromni pritisci na Republiku Srpsku. Najmoćnije zemlje sveta tražiće nestanak Republike Srpske pre proleća, a sve to pada na pleća Srbije", rekao je Vučić na sastanku sa kosovskim Srbima u Raškoj, organizovanom zbog upada prištinskih specijalaca na sever Kosova i ranjavanja Srbina Srećka Sofronijevića (36). Vučić je na tom skupu ukazao da i iza današnjeg upada specijalaca ROSU u Severnu Mitrovicu i Zvečan stoje zapadne sile, odnosno jedna velika zemlja. On nije želio da kaže koja je to zemlja, ali je naveo da je reč o sili koja pripada zemljama Kvinte i nije dio EU.
Pogledaj vesti o: Raška,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Vučić: Moćne sile tražit će nestanak Republike Srpske do proljeća

Izvor: SandzakPress.net, 14.Okt.2021, 05:39

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas se na jugu zemlje sastao sa predstavnicima Srba sa Kosova. On je istakao da će do proljeća velike sile “tražiti nestanak Republike Srpske” kao i da će se Srbija naći pred velikim pritiskom, javljaju beogradske Novosti.Vučić je naveo “da će to...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.