U Novom Pazaru 21 pacijent preminuo od korone u 28 dana

Izvor: SandzakPress.net, 01.Mar.2021, 12:32

U Novom Pazaru 21 pacijent preminuo od korone u 28 dana

Od posledica infekcije koronavirusom u bolnici u Novom Pazaru u februaru je preminuo 21 pacijent, preneo je Sto plus radio. Prema zvaničnim podacima Štaba za vanredne situacije tog regionalnog centra, potvrdjeno je 14 smrtnih ishoda od posledica kovida 19 iz Novog Pazara, po tri iz Raške i Tutina i jednog pacijenta sa područja sjeničke opštine. Trenutno je u toj bolnici još 116 pacijenata, od kojih je pet na respiratorima. (Radiostoplus) The post U Novom Pazaru 21 pacijent preminuo od korone u 28 dana appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Preminula 21 osoba od kovida

Izvor: Danas, 01.Mar.2021

Prema zvaničnim podacima, koje saopštava Gradski štab za vanredne situacije, prošlog meseca, u novopazarskoj Opštoj bolnici, preminuo je 21 pacijent od posledica korona virusa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.