AMSS: Oprez zbog mokrih puteva, opasnost od odrona

Izvor: B92, 08.Avg.2020, 08:03

AMSS: Oprez zbog mokrih puteva, opasnost od odrona

Vozači danas mogu očekivati promenljivo, oblačno vreme sa sunčanim intervalima, a popodne može dolaziti i do kratkotrajnih, lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

Mokre deonice zahtevaju više opreza zbog čega savetujemo vozačima pažljiviju vožnju prilagođenu stanju i uslovima na putu, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

U ovakvim vremenskim uslovima, prisutna je i opasnost od odrona a najviše ih ima na putevima u planinskim predelima, pored Ibra, između Kraljeva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Raške, kroz ovčarsko-kablarsku klisuru, na đerdapskoj magistrali, ali i na ostalim putevima koji prolaze kroz klisure i useke u istočnoj i jugoistočnoj Srbiji.

Na graničnim prelazima nema zadržavanja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Oprez zbog kiše i odrona

Izvor: Beta, 08.Avg.2020

Na putevima u Srbiji vozače danas očekuju nestabilni uslovi za vožnju, uz moguće pljuskove s grmljavinom, pa se savetuje oprez i brzina prilagodjena uslovima na putu, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).Oprez je potreban i zbog opasnosti od odrona u planinskim predelima, pored Ibra izmedju...

Nastavak na Beta...

VOZAČI, OPREZ! Promenljivo vreme i mokar kolovoz otežavaju vožnju

Izvor: Blic, 08.Avg.2020

Vozači danas mogu očekivati promenljivo, oblačno vreme sa sunčanim intervalima, a u toku popodneva može dolaziti i do kratkotrajnih, lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.