U toku radovi na više putnih pravaca

Izvor: RTS, 04.Apr.2020, 10:26

U toku radovi na više putnih pravaca

JP "Putevi Srbija" upozorava sve učesnike u saobraćaju da su u toku radovi na više deonica i da prilagode brzinu.
Na Obilaznici oko Pančeva, u zoni nadvožnjaka (Luka Dunav), u smeru od Beograda ka Pančevu, radovi na pojačanom održavanju nadvožnjaka, do 24. 04. 2020.godine. Saobraćaj se odvija dvosmerno jednom kolovoznom trakom, u smeru od Pančeva ka Beogradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Prvomajska ulica u Pančevu, od raskrsnice sa ulicom Bore Stankovića do raskrsnice sa Bavaništanskim putem, radovi su na pojačanom održavanju desne kolovozne trake, do 13.04.2020.godine. U zoni radova saobraćaj preusmeren u levu kolovoznu traku.
Gamzigradska Banja - Zvezdan, od 06.04.2020. do 10.04.2020. godine, radi se na sanaciji kosine. U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, u dužini od 200 metara
Blace - Beloljin, radovi se obavljaju uz naizmenično propuštanje vozila
Ljubovija - Rogačica, radi se na mostu preko reke Trešnjice, do 30.04.2020. Zabrana saobraćaja za teretna motorna vozila čija ukupna masa prelazi 3 tone - alternativni pravac Valjevo - Debelo brdo - Rogačica. Saobraćaj za putnička motorna vozila odvija se naizmenično jednom saobraćajnom trakom.
Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.
Zadržavanje za teretna motorna vozila na graničnom prelazu Horgoš na izlazu je 60 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.
Svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, trebalo bi da poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.