Izvor: Radio 021, 29.Apr.2020, 07:07

Tiodorović: Moguće izmene policijskog časa za prvomajske praznike, odluka danas

Moguće su izmene termina policijskog časa za prvomajske praznike, kaže epidemiolog dr Branislav Tiodorović.

Kako je naveo, detaljna procena biće danas, a njegov stav, kao i stav struke, jeste da mere ostanu.

"Ali ne mora početak policijskog časa da bude u 18 časova, ne mora četvrtak da bude zahvaćen, može i od petka da počne. Veliki je pritisak javnosti da se taj policijski čas ukine za praznike", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kaže on.

"Većina ljudi poštuje mere, ali ima i onih pet odsto koji će za 1. maj da kažu - Ma, hladno pivo, vruća jagnjetina - i da unište sve što smo do sada uradili", kaže on.

On je za TV Pink rekao i da bi kraj prvog poluvremena borbe sa virusom korona mogao biti "ne pre kraja maja".

Predsednik Srbije Aeksandar Vučić gostovaće danas na RTS-u, a mediji navode da će jedna od tema gostovanja biti i policijski čas za prvomajske praznike, kao i mogućnost ukidanja vanrednog stanja.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Hladno pivo,   Pivo

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavlja se s popuštanjem mera, danas odluka o policijskom času za Prvi maj

Izvor: OkRadio.rs, 29.Apr.2020

Izmene termina policijskog časa za prvomajske praznike su moguće, a konačna odluka o tome biće doneta danas. To je rekao epidemiolog Branislav Tiodorović i dodao bi policijski čas mogao da počne od petka, a odluka o tome će biti doneta danas. Kako kaže, struka je za to da ostanu mere, ali početak...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.