Izvor: RTS, 26.Jan.2021, 16:26

Šef Koza nostre hranio siromašne tokom prvog zaključavanja Italije

Šef mafije Đuzepe Kuzimano hranio je siromašne u Palermu tokom prvog zaključavanja Italije od marta do maja prošle godine, naveli su neimenovani izvori nakon što je u policijskoj akciji uhapšeno šesnaest šefova mafije i reketaša u glavnom gradu Sicilije.
Policija je saopštila da je to potvrda da Koza nostra i dalje postoji i pokušava da zameni italijansku državu u pružanju usluga i tako stekne prihvatanje i podršku.
Kuzimano (37) je izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za Ansu prošlog aprila da je njegov dobrotvorni rad usmeren na pokušaj da pomogne ljudima koji nemaju novca ni da se prehrane.
Gradonačelnik Palerma Leoluka Orlando ocenio je to kao dokaz da Koza nostra koristi ekonomsku krizu izazvanu kovidom-19.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ŠEF MAFIJE HRANIO SIROMAŠNE TOKOM LOKDAUNA: Sicilija i dalje rastrzana između pravne države i Koza Nostre

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021

Šef mafije Đuzepe Kusimano hranio je siromašne tokom prvog lokdauna u Palermu.. Šef mafije Ðuzepe Kusimano hranio je siromašne u Palermu tokom prvog zaključavanja Italije između marta i maja prošle godine, naveli su danas neimenovani izvori nakon što je u policijskoj akciji uhapšeno 16 šefova...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.