Izvor: Blic, 19.Apr.2021, 06:57

PRED NAMA SU KLJUČNI DANI Ovo su TRI FAKTORA koji mogu da u narednom periodu UTIČU NA BROJ ZARAŽENIH

Sledeće dve nedelje bi mogle biti ključne – toliko ponovljena rečenica dobila je konačno na značaju ako se ima u vidu da na broj novozaraženih od korone u narednih 14 dana mogu da utiču tri bitna faktora: hladno vreme, povratak đaka u školu, i prvomajski i uskršnji praznici. Epidemiolozi na to upozoravaju i pozivaju sve na disciplinu, a one koji nisu, da se vakcinišu.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KLJUČNI DANI ZA GRAĐANE SRBIJE: Od TRI faktora zavisi hoćemo li pred praznike uvesti nove oštrije mere

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021

Posle dva meseca žestoke borbe Srbija je konačno dočekala da korona brojke padnu ispod 3.000 novozaraženih, ali spuštanje epidemiološke krive je veoma osetljiv proces...Sledeće dve nedelje bi mogle biti ključne - toliko ponovljena rečenica dobila je konačno na značaju ako se ima u vidu da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.