Obožavaoci Ratova zvezda slave godišnjicu premijere prvog filma

Izvor: Beta, 04.Maj.2018, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obožavaoci Ratova zvezda slave godišnjicu premijere prvog filma

Obožavaoci serijala "Ratovi zvezda" danas slave premijeru prvog filma koji je emitovan pre tačno 41 godinu.Fanovi filmova danas nose kostime i jedu hranu koja je povezana s "Ratovima zvezda".Sve karte su već rasprodate za naredni film "Solo: A Star Wars Story", koji u bioskope u SAD izlazi 25. maja.Serijal od sedam filmova-epizoda počeo je 1977. filmom "Ratovi zvezda-epizoda IV: Nova nada".Serijal "Ratovi zvezda" postao je fenomen pop kulture, lansirajući nove filmove na tu temu, knjige, kompjuterske igrice i televizijske serije.To je jedna od najuspešnija filmski licenci u istoriji kinematografije.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obožavaoci "Ratovi zvezda" slave premijeru prvog filma

Izvor: N1 televizija, 04.Maj.2018

Obožavaoci serijala "Ratovi zvezda" slave premijeru prvog filma koji je emitovan pre tačno 41 godinu...Fanovi filmova danas nose kostime i jedu hranu koja je u vezi s "Ratovima zvezda"...Sve karte su već rasprodate za naredni film "Solo: A Star Wars Story", koji u bioskope u SAD izlazi 25. maja...Serijal...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.