Nemci doneli odluku, evo kada se nastavlja Bundesliga!

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2020, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemci doneli odluku, evo kada se nastavlja Bundesliga!

Brže nego što smo mislili, nadamo se da će sve biti po planu.

Na današnjem sastanku Bundeslige odlučeno je da se fudbalska takmičenja u Nemačkoj odlože do barem 30. aprila.

Svih 36 profesionalnih klubova glasalo je za ovaj predlog, a Kiker piše da postoji realna mogućnost da se lopta u Bundesligi i Cvajti zakotrlja već prvog vikenda maja, 1. i 2. maja.

Planirano je da sve utakmice do kraja sezone budu odigrane bez prisustva navijača, sve u cilju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << očuvanja industrije koja broji preko 50 hiljada ljudi koji direktno ili indirektno zavisi od fudbala u toj zemlji.

Krajnji cilj jeste da se sezona završi 30. juna, ukoliko je to moguće i zdravstveno bezbedno.

U Nemačkoj je prema poslednjim informacijama zabeleženo više od 67 hiljada obolelih osoba, dok su od Korona virusa preminule 682 osobe.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemci baš optimisti: Počinju u prvoj nedelji maja, završavaju do kraja juna

Izvor: MozzartSport.com, 31.Mar.2020

Lopta u Nemačkoj stala je 12. marta, mirovaće najmanje do 30. aprila. Tako je odlučeno na video konferenciji, uz učešće 38 klubova prva dva ranga takmčenja i čelnika Bundeslige i Cvajte. Istovremeno je rešeno da ekipnih treninga nema najmanje do 5. aprila, što će reći da posle tog perioda...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.