Izvor: Blic, 26.Jul.2021, 14:51

ISPITUJE SE ODGOVORNOST SUDIJE KOJA JE PUSTILA UBICU MALOG STEFANA Ministarka podnela zahtev, evo koje su moguće sankcije!

Ministarka pravde Maja Popović podnela je 26. jula 2021. godine zahtev Visokom savetu sudstva da u skladu sa svojim nadležnostima preispita postojanje disciplinske odgovornosti Radmile Đerić, sudije za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokrenut postupak protiv sudije u slučaju na Karaburmi – moguće i razrešenje

Izvor: B92, 26.Jul.2021

Ministarstvo pravde podnelo je zahtev Visokom savetu sudstva da ispita odgovornost sudije koji se bavio slučajem nesreće na Karaburmi, potvrđeno je za B92.net...Podsećanja radi, udes se desio 18. jula na Karaburmi, kada je vozač automobila L. G. navodno udario kolima oca sa dvoje dece i pobegao...

Nastavak na B92...

Popović traži od VSS da preispita odgovornost sudije Đerić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2021

Ministarka pravde Maja Popović podnela je danas zahtev Visokom savetu sudstva (VSS) da u skladu sa svojim nadležnostima preispita postojanje disciplinske odgovornosti sudije za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu Radmile Đerić, koja je prošle sedmice odbila predlog tužilaštva da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.