VELIKI OBRT U ISTRAZI: Siniša nije pao s terase, gurnut je! Lekar ga pustio kući, ali ubrzo je umro od POVREDA

Izvor: Telegraf.rs, 20.Maj.2017, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI OBRT U ISTRAZI: Siniša nije pao s terase, gurnut je! Lekar ga pustio kući, ali ubrzo je umro od POVREDA

Policija u Žitorađi uhapsila je M.D. (32) iz Žitorađe jer se sumnja da je 8. maja sa terase vikendice u Konjarniku u Opštini Žitorađa sa terase gurnuo Sinišu Milenkovića (52) iz Žitorađe, koji je u četvrtak veče od zadobijenih povreda preminuo u niškom Kliničkom centru.

Kako je saopšteno u policiji, osumnjičeni se tereti da je počinio krivično delo teške telesne povrede.

Nakon saslušanja sudija za prethodni postupak u Prokuplju odredio mu je pritvor >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << do 30 dana.

Međutim, osumnjičeni negira da je gurnut i tvrdi da se to nije desilo!

Kako je juče Telegraf već pisao, nesrećni Siniša je sa grupom muškaraca 8. maja bio u toj vikendici, gde su slavili Markovdan, seosku slavu. Tada je izbila tuča, te je osumnjičeni M.D. u jednom trenutku gurnuo Sinišu sa terase.

Zatim su ga odveli u Hitnu službu Doma zdravlja u Žitorađi, gde je lekar konstatovao lake telesne povrede i pušten je kući!

Međutim, kako mu je bilo loše, porodica ga je odvezla u prokupačku bolnicu, odakle je hitno prebačen za Niš zbog ozbiljnosti povreda! 

U prokupačkoj bolnici su nam potvrdili da je zadobio teške telesne povrede, odnosno da mu je polomljeno više kičmenih pršljena.

U četvrtak popodne od zadobijenih povreda preminuo je u niškom Kliničkom centru.

(B.R.)


Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLICIJSKA AKCIJA U ŽITORAĐI: Uhapšen nasilnik, gurnuo čoveka sa terase vikendice

Izvor: Kurir, 20.Maj.2017

...Osumnjičeni DM tereti se za nanošenje teških telesnih povreda, a određen mu je pritvor do 30 dana..Podsetimo, nesrećni Siniša u četvrtak uveče premino je od zadobijenih povreda u niškom Kliničkom centru..(BR)..POGLEDAJTE BONUS VIDEO:..UKRALE JOJ 1200 EVRA IZ KOLICA ZA BEBE! Snimljene tri...

Nastavak na Kurir...

Uhapšen osumnjičeni da je gurnuo sa terase čoveka koji je preminuo od posledica pada

Izvor: JužneVesti.com, 20.Maj.2017

Zbog sumnje da je u okolini Žitorađe gurnuo sa terase 52-godišnjeg muškarca, koji je od zadobijenih povreda kasnije preminuo u niškom Kliničkom centru, prokupačka policija uhapsila je 32-godišnjeg M. D. iz Žitorađe.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.