Uhapšen osumnjičeni za udes u kojem su poginule trudnica i njena beba

Izvor: Radio 021, 30.Avg.2018, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za udes u kojem su poginule trudnica i njena beba

Policija je u Prokuplju uhapsila Ž. P. (1975), državljanina Hrvatske, zbog sumnje da je izazvao udes u kojem su stradale trudnica i njena beba.

Sumnja se da je on juče u mestu Gornja Stražava, vozeći "mercedes" u pravcu Prokuplja, izazvao saobraćajnu nesreću tako što je nakon izlaska iz krivine naleteo na "citroen" koji je dolazio iz suprotnog smera.

Tom prilikom teško je povređena tridesettrogodišnja žena, suvozač iz "citroena", koja je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u devetom mesecu trudnoće.

Odmah nakon sudara, lekari su uradili carski rez, a i majka i beba bile su u kritičnom stanju. Žena je preminula juče popodne u Kliničko-bolničkom centru u Nišu, a uprkos svim naporima lekara Dečje interne klinike u tom gradu, jutros je umrla i beba.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Prokuplju.

Autor: Tanjug, 021
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.