U saobraćajnoj nesreći u centru Prokuplja teško povređeni motociklisti

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Sep.2017, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U saobraćajnoj nesreći u centru Prokuplja teško povređeni motociklisti

U saobraćajno nesreći u Prokuplju teško su povređeni mladić, vozač motocikla i devojka, suvozač na motoru, saopštila je danas Policijska uprava u tom mestu.

Nesreća se dogodila noćas na uglu glavne prokupače ulice Ratka Pavlovića i ulice Darinke Nestorović, kada putnički automobil kojim je upravljao četrdesettrogodišnji muškarac skrećući u levo nije propustio motor iz suprotnog pravca i udario ga.

Povređeni su posle ukazane pomoći u prokupačkoj bolnici upućeni na dalje lečenje u Kliničko-bolnički centar u Nišu.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar motocikla i automobila, teško povređene dve osobe

Izvor: RTS, 01.Sep.2017

. U udesu na uglu ulice Ratka Pavlovića i ulice Darinke Nestorović u Prokuplju teško su povređeni mladić, vozač motocikla i devojka, suvozač na motoru, saopštila je, Policijska uprava u tom mestu.

Nastavak na RTS...

TEŠKO POVREĐENI MOTOCIKLISTI! Saobraćajna nesreća u centru Prokuplja!

Izvor: Press, 01.Sep.2017

. U saobraćajno nesreći u Prokuplju teško su povređeni mladić, vozač motocikla i devojka, suvozač na motoru, saopštila je danas Policijska uprava u tom mestu.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.