U Prokuplju ugostiteljski objekti u zatvorenom mogu da rade do 21 sat, najavljene i rigorozne kontrole

Izvor: JužneVesti.com, 21.Okt.2020, 11:27

U Prokuplju ugostiteljski objekti u zatvorenom mogu da rade do 21 sat, najavljene i rigorozne kontrole

Nakon što je juče uvedena vanredna situacija u Prokuplju, Krizni štab je naložio nove mere, među kojima su ograničavanje radnog vremena ugostiteljskih objekata u zatvorenom do 21 sat i do 23 sata na otvorenom, pojačana kontrola epidemioloških mera u ugostiteljskim objektima, teretanama, fitnes klubovima, kladionicama, kao i u prevozu, školama, vrtićima i Domu starih.

Sve mere kontrolisaće nadležne republičke >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i gradske komunalne inspekcije, kojima je naloženo da pojačaju kontrole poštovanja i pridržavanja donetih mera.

Ograničava se radno vreme ugostiteljskih objekata od 6 do 21 sat u zatvorenom, odnosno od 6 do 23 na otvorenom prostoru uz poštovanje mera obaveznog nošenja zaštitnih maski, broja gostiju i fizičke distance. Naređuje se školama na teritoriji grada da vrše pojačanu kontrolu nošenja maski kako đaka, tako i nastavnika i svih zaposlenih, a u PU "Neven" i Domu starih da sprovode sve propisane mere, ali i u slučaju pojave zaraze odmah obaveste Krizni štab – kaže se između ostalog u zaključku Kriznog štaba.

U Prokuplju je tokom jučerašnjeg dana odlukom Kriznog štaba uvedena vanredna situacija zbog kako stoji u obrazloženju, značajnog porasta pregleda pacijenata sa respiratornim tegobama, kao i zaraženih virusom COVID-19.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Prokuplju ugostitelji samo do 21.00, maske svuda

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Okt.2020

Posle proglašenja vanredne situacije u Prokuplju zbog epidemije koronavirusa, mesni Krizni štab je radno vreme ugostiteljskih objekta ograničio na od 6.00 do 21.00 u objektima, a do 23.00 časa napolju...Naređeno je i korišćenje maski u svim zatvorenim prostorima u školama, preduzećima i ustanovama,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.