U Lebanu danas počinje Međuokružna smotra amaterskih pozorišta južne Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jun.2021, 11:29

U Lebanu danas počinje Međuokružna smotra amaterskih pozorišta južne Srbije

Jubilarna 40. Međuokružna smotra amaterskih pozorišta južne Srbije od danas do 18. juna biće održana u lebanskom Domu kulture "Radan“. Publika će moći da vidi amaterske glumce iz Dimitrovgrada, Prokuplja, Leskovca, Surdulice i Sokobanje.

Smotra će biti otvorena večeras od 20 sati profesionalnom predstavom leskovčkog Narodnog pozorišta Sećanje vode, dok će glumci amateri od sutra biti na >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sceni Doma kulture.

Pre početka predstave, publika će moći da vidi i izložbu slika "3D portreti“ autora Nebojše Jakšića iz Medveđe.

Ulaz na sve predstave je besplatan, a organizatori apeluju da se publika pridržava propisanih epidemioloških mera i da se u zatvorenom prostoru obavezno nose zaštitne maske.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.