Trudnica skočila sa drugog sprata bežeći od muža

Izvor: Mondo, 03.Avg.2019, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudnica skočila sa drugog sprata bežeći od muža

M.S. (25) iz Prokuplja zadobila je teške telesne povrede kada je bežeći od supruga D.Č. skočila sa drugog sprata zgarde u kojoj žive. Ona je, javlja RTS, u sedmom mesecu trudnoće.

Foto: MONDO/Goran Sivački

Zbog nasilja nad njom, policija u Prokuplju uhapsila je D. Č. i odredila mu meru policijskog zadržavanja do 48 sati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Postoji sumnja da je D. Č. napao svoju suprugu u njihovom stanu sinoć oko ponoći, a ona je bežeći od njega skočila sa prozora stana, nezvanično saznaje RTS.

Trudnica je operisana u Nišu i ni ona ni beba nisu životno ugrožene.

Žena je zadobila je teške povrede skočnog zgloba.

Pročitaj pre nego što postaneš žrtva

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Trudnica skočila sa drugog sprata bežeći od muža

Izvor: Radio 021, 03.Avg.2019

Dvadesetpetogodišnja M. S. iz Prokuplja zadobila je teške povrede kada je, bežeći od supruga, skočila sa drugog sprata...Ona je, kako prenose mediji, u sedmom mesecu trudnoće. Operisana je i van životne opasnosti je, kao i njena beba...Trudnica je prilikom skoka zadobila teže povrede skočnog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.