Preminula žena povrđena u sudaru kod Prokuplja, beba životno ugrožena

Izvor: RTS, 29.Avg.2018, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula žena povrđena u sudaru kod Prokuplja, beba životno ugrožena

U sudaru dva putnička automobila u selu Gornja Stražava kod Prokuplja teško je povređena trudnica S. B. (33), koja je kasnije preminula od zadobijenih povreda. Prethodno su je lekari u Prokuplju carskim rezom porodili, a u Nišu se trenutno bore za život bebe.
Do nezgode je došlo kada je "mercedes" nemačkih registarskih oznaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji se kretao ka Prokuplju, nakon izlaska iz krivine prešao na suprotnu stranu i sudario se sa "sitroenom" prokupačke registracije, u kojem se na suvozačevom mestu nalazila trudnica. Vozilom je upravljao njen suprug koji nije povređen.

Ženu su, desetak dana pre termina, carskim rezom porodili lekari prokupačke bolnice, ali je zbog teških povreda prebačena u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu gde je preminula.
Beba je na intenzivnoj nezi Dečje interne klinike u Nišu. Lekari su uspeli da je stabilizuju, vraćen joj je srčani ritam, ali je i dalje životno ugrožena.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sudar kod PK, preminula žena, lekari se bore za život bebe

Izvor: B92, 29.Avg.2018

Prokuplje -- Porodilja S.B. koja je teško povređena u udesu kod Prokuplja, preminula je u 18 časova u kliničkom centru u Nišu, uprkos naporima lekara da joj spasu život...Lekari su pokušali da je polučasovnom reanimacijom vrate u život, ali je preminula usled teških povreda unutrašnjih organa,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.