Teško povređen mladić nakon prevrtanja traktorom

Izvor: JužneVesti.com, 16.Okt.2019, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povređen mladić nakon prevrtanja traktorom

Nakon što se prevrnuo traktorom u šumi na planini Mali Jastrebac, 22-godišnji mladić je zadobio povrede grudnog koša i glave koje je konstatovao dežurni lekar Hitne službe. On je prevezen na Odeljenje urgentne medicine u prokupačkoj bolnici „dr Aleksa Savić“, odakle je transportovan za Klinički centar u Nišu.

U Hitnoj službi kažu da su odmah po pozivu krenuli ka mestu nezgode, a da su povređenog mladića S. A. pokupili na pola puta.

Ljudi koji su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na mestu nezgode i koji su pozvali Hitnu službu Doma zdravlja, potovarili su mladića i krenuli ka Prokuplju. Na pola puta je prebačen u sanitet gde mu je ukazana prva pomoć na licu mesta, a zatim je prevezen u prokupačku bolnicu – rekla je portparol Doma zdravlja Violeta Mirković.

Iako je nejasno kako se dogodila nezgoda, saznajemo da je mladić najverovatnije izgubio kontrolu nad traktorom, nakon čega je došlo do prevrtanja pri čemu mu je poljoprivredna mašina nagnječila grudni koš.

Iako se radi o teškim povredama, saznajemo da životno nije ugrožen.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.