Srbija voz: Temtaski voz od sutra saobraća na relaciji Beograd Dunav - Vršac

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Jan.2017, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija voz: Temtaski voz od sutra saobraća na relaciji Beograd Dunav - Vršac

Tematski ukrašen voz od sutra će umesto najavljenom relacijom Niš-Prokuplje-Merdare saobraćati na relaciji Beograd Dunav - Vršac, saopšteno je večeras iz "Srbija voza".

Voz će krenuti sutra u 7.34 iz železničke stanice Beograd Dunav za Vršac.

Ranije danas najavljeno je da će voz saobraćati na relaciji Niš-Merdare-Prokuplje, kako bi građani tog dela Srbije mogli da se voze >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i vide tematski ukrašeni voz sa motivima srpske kulturne baštine sa Kosova i Metohije.

Prva relacija na kojoj je voz trebalo da saobraća bila je Beograd - Kosovska Mitrovica. Voz, međutim, dalje od Raške nije stigao, a izazvao je nove tenzije između Beograda i Prištine.
Pogledaj vesti o: Merdare,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voz "Kosovo je Srbija" ipak ne vozi iz Niša, prebačen za Vršac

Izvor: JužneVesti.com, 31.Jan.2017

Iako je ranije danas najavljeno da će čuveni voz sa "pravoslavnim motivima" od 1. februara saobraćati na liniji Niš-Merdare, "Železnice Srbije" su kasno večeras samo kratko saopštile da se relacija menja i da će ta kompozicija voziti od Beograda do Vršca...Zašto je došlo do promene, zasada...

Nastavak na JužneVesti.com...

Čuveni kosovski voz ne ide ni do Merdara, već do Vršca

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Feb.2017, 14:01

Iako je ranije bilo najavljeno da će saobraćati na relaciji Niš–Merdare, voz sa motivima kulturno-istorijske baštine Kosova i Metohije, od 1. do 10 februara saobraća na relaciji Beograd Dunav – Vršac...Tematski ukrašeni voz, čija je unutrašnjost uređena sa motivima kulturno-istorijske baštine...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.