Provalili u osam kuća u prokupačkom kraju - krali sve što su mogli, mašine, bicikkl, alat, tehniku...

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Jul.2021, 07:44

Provalili u osam kuća u prokupačkom kraju - krali sve što su mogli, mašine, bicikkl, alat, tehniku...

Pripadnici PU u Prokuplju rasvetlili su seriju teških krađa i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivične prijave protiv pedesettrogodišnjeg i tridesetdevetogodišnjeg muškarca iz okoline Prokuplja, osumnjičenih da su izvršili ova krivična dela.

Oni se sumnjiče da su na području sela Bresničića, Končića, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Zdravinja i Beloljina provalili u osam kuća u koje vlasnici povremeno dolaze i ukrali razno pokućustvo i alat.

Policija je u kućama osumnjičenih pronašla deo ukradenih stvari, među kojima bicikl, četiri testere, dve brusilice, električni rešo, mašinu za kucanje, kasetofon i drugi sitni alat, koji će biti vraćeni vlasnicima.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.