Promocija knjige Moda i neke druge priče u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 17.Sep.2019, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija knjige "Moda i neke druge priče" u Prokuplju

Sve o visokoj modi, ženskom preduzetništvu, ljubavi, ali i životnim pričama spisateljice sa bogatim iskustvom privrednika i modnog dizajnera, opisano je u drugoj po redu knjizi Dušanke Vranješević, rođene u okolini Prokuplja, koja je čitav svoj radni vek i veći deo života provela u Novom Sadu. Promocija knjige Moda i neke druge priče pred svojom publikom u rodnom gradu, zakazana je za utorak u "plavoj sali“ Sportske >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << hale "Dr Zoran Đinđić“ od u 18 sati.

Promocija knjige ima humanitarni karakter, a sav novac od prodatih knjiga autor poklanja Osnovnoj školi "Ratko Pavlović Ćićko“.

U knjizi Dušanka Vranješević opisuje trnovit put koji je prešla, krećući se ka samom vrhu ženskog preduzetništva na prostoru bivše Jugoslavije, gde iz pozicije neposrednog aktera opisuje pojedine situacije koje su pratile modne događaje i svet mode u tom periodu.

Moja višedecenijska karijera vezana je za modu i dizajn, moju ulogu u osnivanju Srpske nedelje mode Serbian Fashion Week gde sam imala prilike da blisko sarađujem sa mnogim velikim imenima domaće i svetske modne industrije. Čitaoci ove knjige moći će iz prve ruke da saznaju detalje o dešavanjima "iza scene“, o glamuroznim zabavama, ljubavima i razočaranjima mladih dizajnera, modela i manekena, ali i da saznaju o istoriji mode na ovim prostorima - rekla je autorka knjige Dušanka Vranješević.

Inače, ovo je druga knjiga Dušanke Vranješević, a prvu je napisala tokom 2015. godine i to nakon saznanja da je teško bolesna, pa ona predstavlja njeno autobiografsko delo pod naslovom Ne daj se Zmaje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.