Prokuplje, počela rekonstrukcija Zdravstvenog centra

Izvor: RTS, 07.Feb.2020, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje, počela rekonstrukcija Zdravstvenog centra

U Prokuplju je počela rekonstrukcija i dogradnja zgrade Medicinskog centra. U radove će biti uloženo dve i po milijarde dinara kako bi, 40 godina od početka gradnje, objekat bio završen.
U novom centru nalaziće se Dom zdravlja i bolnica, biće opremljen najsavremenijim aparatima, a sobe urađene po najvišim standardima.

Vrednost projekta je dve i po milijarde dinara, i realizuje se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uz pomoć Vlade Srbije.
Ovo je jedan od tri projekta koje je kao kapitalne za Toplički okrug, pored izgradnje auto-puta Niš–Merdare–Priština–Drač, i izgradnje nove industrijske zone, najavila predsednica Vlade, koja je u pratnji ministra zdravlja obišla radove.
Brnabićeva je rekla da će ove godine u zdravstvenu infrastrukturu biti uloženo više od milijardu evra.
"Zamolili smo izvođače radova da budu ozbiljni, da urade to u roku, to će biti ozbiljna stvar za sve građane i medicinu", rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.
 
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Za rekonstrukciju Doma zdravlja u Prokuplju 2,5 milijarde

Izvor: RTS, 07.Feb.2020

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić posetila je s ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom radove na rekonstrukciji objekta Doma zdravlja u Prokuplju, za koji je izdvojeno 2,5 milijarde dinara. . "Danas smo ovde da obeležimo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.