Prokuplje domaćin teniskog turnira za najmlađe

Izvor: JužneVesti.com, 07.Maj.2018, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokuplje domaćin teniskog turnira za najmlađe

Oko 60 devojčica i dečaka iz Srbije i okruženja, uzrasta do 12 godina, učestvovaće na Međunarodnom teniskom turniru "Prokuplje open 2018.“ koji počinje večeras od 20 sati i trajaće narednih 7 dana.

Direktor Teniskog kluba Topličanin i jedan od organizatora Žika Manić, kaže da se radi o veoma jakom turniru koji je okupio sve talente teniskog sporta iz Srbije i zemalja Evrope.

Narednih 7 dana Prokuplje će biti centar teniskog sporta kada su >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u pitanju mlade nade i talenti sa ovih prostora. Nadamo se da će neko od ovogodišnjih učesnika u budućnosti izrasti u vrhunskog tenisera i da će se rado sećati turnira u Prokuplju - rekao je Manić.

Inače, turnir se igra već 12 godina organizuje i, kako kažu organizatori, postao je jedna od lepših tradicija po kome se prokupački klub i sam grad prepoznaju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.