Pesnički maraton na ovogodišnjim Sretenjskim susretima u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 02.Feb.2023, 20:37

Pesnički maraton na ovogodišnjim Sretenjskim susretima u Prokuplju

Pesnici iz cele Srbije okupiće se na tradicionalnim 18. po redu, Sretenjskim susretima pesnika koji se ove godine organizuju 13. februara u Domu kulture u Prokuplju od 18 sati. Prijave za učešće na toj manifestaciji traju do 10. februara.

U pesničkom maratonu svi prijavljeni čitaće po jednu svoju pesmu, a stručni žiri izabraće najboljeg pesnika.

Može se prijaviti svako, svi su dobrodošli. Svaki učesnik čitaće jednu svoju pesmu, ne dužu od 36 stihova >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koju će, nakon čitanja, u pisanom obliku predati žiriju - kaže se u pozivu za susrete pesnika.

Organizator Sretenjskih susreta je Književno društvo “Rade Drainac”, a u ime Doma kulture ulogu domaćina ima Saša Milovanović koji poziva pesnike da se prijave ili ranije, na dan održavanja ili putem mejl adresa [email protected] i [email protected].

U okviru ovogodišnjih susreta za sve goste biće organizovan i obilazak Spomen sobe Draincu u Prokuplju, istog dana od 17 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.