PRETUKLA muža i završila u ZATVORU! Žena iz Prokuplja uhapšena zbog NASILJA u PORODICI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2019, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETUKLA muža i završila u ZATVORU! Žena iz Prokuplja uhapšena zbog NASILJA u PORODICI!

I muškarci su žrtve nasilja.

Žena iz okoline Prokuplja po hitnom postupku je sprovedena u Kazneno popravni zavod za žene u Požarevcu, gde bi trebalo da ostane najmanje pet dana, jer joj je ranije zbog nasilja u porodici izrečena zabrana prilaska suprugu.

- Ona je osumnjičena za nasilje u porodici i da je tukla svog supruga. Za vikend je prekršila zabranu prilaska, to je odmah prijavio suprug koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je žrtva nasilja te je po hitnom postupku sprovedena u KPZ u Požarevcu - potvrdio je izvor blizak Prekršajnom sudu u Prokuplju u čijoj nadležnosti su ove mere.

Iako je nasilje u porodici sve češće, odnosno sve su češće prijave za ovo delo, nisu samo žene žrtve, već i muškarci. Tako je par žena u poslednje vreme registrovano kao nosioci nasilja, a njihove žrtve najčešće su muževi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.