PETA ŽRTVA HORORA KOD KURŠUMLIJE Povređena medicinska sestra preminula na operacionom stolu, u bolnici i dva brata

Izvor: Press, 30.Apr.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PETA ŽRTVA HORORA KOD KURŠUMLIJE Povređena medicinska sestra preminula na operacionom stolu, u bolnici i dva brata

Medicinska sestra R. D. (50), koja je povređena u sudaru autobusa Niš ekspresa i kamiona u selu Barlovo na putu između Kuršumlije i Prokuplja, preminula je u bolnici tokom operacije. Ovim je broj žrtava stravičnog udesa porastao na pet.
Foto:Blic
Medicinska sestra bolnice u Prokuplju koja je u udesu zadobila višestruke povrede prvo je bila tranasportovana upravo u ustanovu u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je bila zaposlena, međutim, zbog težine povreda transportovana je u Klinički centar u Nišu.
Foto: RAS Srbija
Iz autobusa izvučena tela pet osoba

Ona je u udesu zadobila povredu grudnog koša, povredu pluča i unutrašnjih organa trbuha, i imala je unutrašnje krvarenje.
- Odmah je odvedena u salu sa indicijama da ima povredu jetre i slezine, međutim, preminula je tokom operacije - rekli su za "Blic" iz bolnice.
Foto: RAS Srbija
Autobus je potpuno ugljenisan
 

U KC Niš i dalje se nalaze još dve osobe povređene u ovoj nesreći, u pitanju su dva brata V. R. i V. R. Njihovo stanje se još utvrđuje.
- Jedan ima povredu glave i u toku je dijagnostika, drugi prelom obe noge - rekli su u bolnici.
Foto: RAS Srbija
Stravični prizori na licu mesta
Na licu mesta poginule su četiri osobe, vozač autobusa S. M., vozač kamiona Z. K., kao i dve putnice iz autobusa.

Do stravičnog sudara došlo je rano jutros, pre 7 časova.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dve medicinske sestre poginule u sudaru autobusa i kamiona

Izvor: Blic, 30.Apr.2019

Medicinska sestra Dobrila Radovanović (50), koja je primljena u KC Niš sa teškim povredama i krvarenjem nakon stravične nesreće kod sela Barlovo, preminula je u toku operacije, saopštio je direktor UC KC Niš, Miodrag Lazić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.