Novac od saobraćajnih prekršajnih kazni u Prokuplju za nove kamere i ležeće policajce

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Jun.2020, 21:30

Novac od saobraćajnih prekršajnih kazni u Prokuplju za nove kamere i ležeće policajce

Savet za bezbednost saobraćaja u Prokuplju, kojim je predsedavao predsednik Saveta Aleksandar Simonović, usvojio je finansijski plan utroška sredstava za ovu godinu u ukupnom iznosu od 10.700.000 dinara. Ova sredstva, prikupljena su od naplaćenih saobraćajnih prekršaja.

Najveći deo novca biće utrošen za postavljanje video nadzora na semaforu za detekciju saobraćajnih prekršaja. Za ove namene, planirano >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << je da se utroši 5.500.000 dinara.

Za kupovinu mašine za obeležavanje horizontalne signalizacije, promenu starih i istrošenih ležećih policajaca i postavljenje novih, kao i nabavku druge opreme predviđeno je 2.500.000 dinara.

Deo novca planiran je za održavanje semafora, izrade projektno-tehničkih regulacija na putnim pravcima.

Za održavanje putnih objekata, odnosno mostova, kanala, slivnika, trotoara i rampi za osobe sa invaliditetom, predviđeno je da se utroši 1.500.000 dinara.

Svi planirani radovi na putevima na teritoriji Prokuplja, imaju za cilj povećanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Novac od saobraćajnih kazni Prokuplje ulaže za bezbednost saobraćaja

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jun.2020, 09:14

Postavljanje video-nadzora na semaforu koji bi automatski detektovao saobraćajne prekršaje, mašina za obeležavanje horizontalne sinhronizacije, postavljanje ležećih policajaca samo su neke od planiranih stavki na koje će Grad Prokuplje potrošiti novac u ovoj godini, a koji se u lokalni budžet...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.