Nastavljaju se protesti na jugu Srbije, prvi put i u Svrljigu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Mar.2019, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljaju se protesti na jugu Srbije, prvi put i u Svrljigu

Nezadovoljni građani i ove subote, 16. marta nastavljaju sa protestima. U šetnje će krenuti građani Pirota, Babušnice, Prokuplja, Lebana i Vlasotinca, a okupljanje je u svim mestima najavljeno za 18 sati. Prvi put će protestovati i Svrljižani, ali prema rečima organizatora, oni nisu deo protesta “1 od 5 miliona”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Sedmi protesti u Vlasotincu

Izvor: JUGpress.com, 17.Mar.2019, 00:12

VLASOTINCE..Sedme subote zaredom građani Vlasotinca okupli su se ispred zgrade opštine na protestu “1od 5 miliona”...Zahtevi protesta su nepromenjeni...Okupljeni vlasotinčani su osudili fizički napad na Strahinju Ćirića, organizatora protesta “1 od 5 miliona” u Negotinu i to ocenili kao...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.