Nakon majke koja je preminula zbog udesa, umrla i beba

Izvor: B92, 30.Avg.2018, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon majke koja je preminula zbog udesa, umrla i beba

Niš -- Lekari u Nišu nisu uspeli da spasu život bebe, čija je majka prethodno preminula od povreda zadobijenih u udesu kod Prokuplja, javlja RTS.

U sudaru dva putnička automobila u selu Gornja Stražava kod Prokuplja teško je povređena trudnica S. B. (33). Nju su lekari u Prokuplju carskim rezom porodili, ali je ona, ipak, u Nišu preminula.

Lekari su tokom noći pokušali da reanimiraju bebu, ali je i ona preminula.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon majke, preminula i beba koja je porođena nakon udesa

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Avg.2018

NIŠ - Ljekari u Nišu nisu uspjeli da spasu život bebe, čija je i majka prethodno preminula od povreda zadobijenih u udesu kod Prokuplja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

MUK U PROKUPLJU Trudnica koja je preminula nakon stravičnog udesa za sobom ostavila DVA SINA

Izvor: Blic, 30.Avg.2018

Trudnica Suzana Bogdanović (33) preminula je u sredu nakon sudara dva putnička automobila u selu Gornja Stražava kod Prokuplja. Ona je nakon stravičnog udesa porođena carskim rezom i lekari su se skoro 24 sata borili da spasu život bebe, međutim devojčica je rano jutros preminula.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.