Na reci Toplici uhvaćen som težak 67 kilograma

Izvor: JužneVesti.com, 12.Avg.2020, 12:02

Na reci Toplici uhvaćen som težak 67 kilograma

Oko 40 minuta je trajala borba na reci Toplici nedaleko od centra Prokuplja, nakon čega je ribolovac Nikola Mirjačić uz pomoć svog prijatelja Ivana Vuletića, uspeo da upeca i izvadi soma od 2,26 metra, težine 67 kilograma. Ribolovci tvrde da je, iako je Toplica prepoznatljiva po ovoj vrsti riba, ovo jedan od najvećih primeraka koji je ikada upecan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: Na Toplici upecao soma od rekordnih 67 kilograma

Izvor: Radio 021, 12.Avg.2020

Prokupčanin Nikola Mirjačić ulovio je na reci Toplici soma teškog 67 kilograma i dugačkog 2,3 metra, što predstavlja apsolutni rekord ribolova na toj reci...Borba sa ribom bila je teška i duga, ali je Mirjačić soma kapitalca uz pomoć prijatelja Ivana Vuletića i debele strune za pecanje, ipak...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.