Izvor: Blic, 16.Dec.2017, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić (28) poginuo u sudaru dva automobila i autobusa kod Prokuplja

U sudaru dva automobila koji su se kretali iz pravca Kuršumlije ka Prokuplju i "Lastinog" autobusa iz suprotnog smera, na licu mesta je nastradala jedna osoba, dok je jedna osoba sa teškim povredama prebačena u prokupačku Opštu bolnicu.

Udes se dogodio večeras oko 19.20 na izlazu iz sela Pepeljevac, a na licu mesta je stradao 28-godišnji vozač "bmw"-a, dok je vozač "golfa" zadobio teške telesne povrede, prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Južne vesti".

Uviđaj je u toku, a prema prvim informacijama dva "bmw"-a niških i "golf 4" leskovačke regitracije su se kretali jedan za drugim kada je, iz još neutvrđenih razloga, došlo do sudara prvog "bmw"-a iz kolone i autobusa, a zatim je na njih naleteo i "golf".

Nakon udesa, saobraćaj na tom delu puta bio je zatvoren za teretna vozila, dok su putnički automobili preusmeravani na alternativne pravce.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U lančanom sudaru kod Kuršumlije stradao mladi inspektor PU Niš, otac teže povređen

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Dec.2017

Kako su potvrdili u PU Prokuplje, sinoć oko 19.20 kod sela Pepeljevac, u sudaru dva automobila koji su se kretali iz pravca Kuršumlije ka Prokuplju i "Lastinog" autobusa iz suprotnog smera, na licu mesta je nastradao M.Z. (28), dok je druga osoba D.Z. zadobila teške telesne povrede...U lančanom sudaru...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.