Dve saobraćajke u centru Prokuplja gotovo u isto vreme, nema povređenih

Izvor: JužneVesti.com, 27.Feb.2021, 00:17

Dve saobraćajke u centru Prokuplja gotovo u isto vreme, nema povređenih

Očevici koji su se nešto posle 21 sat našli u centru Prokuplja tvrde da je najpre do sudara dva auta došlo namerno, da su se vozači prethodno potukli i da su obojica privedeni. Gotovo istovremeno, 50-ak metara dalje, autobus je udario u izlog prodavnice. U policiji, osim potvrde da povređenih nema, za sada ne saopštavaju više detalja.

Autobus udario u izlog prodavnice; Foto: Lj. M.Prvi udes, za koji očevici tvrde da je nameran, desio se kod Gradske apoteke. Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prisutni kažu da je došlo i do tuče, u policiji kažu da povređenih nema.

Gotovo istovremeno, na ravnom delu puta nedaleko od prvog udesa, autobus niških tablica udario je u izlog prehrambene prodavnice. Srećom, ni u toj nezgodi, kažu u policiji, nema povređenih.

Dva uviđaja su u toku, a istraga će pokazati šta su uzroci i kako je došlo do ovih nezgoda u samom centru Prokuplja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.