Dileri u Prokuplju i Nišu uhapšeni zbog prodaje droge

Izvor: JužneVesti.com, 12.Nov.2018, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dileri u Prokuplju i Nišu uhapšeni zbog prodaje droge

Nišlija, Prokupčanin i jedan Bugarin uhapšeni su u odvojenim akcijama policije, a sva trojica terete se za isto krivično delo. Kod Prokupčanina pronađena i lovačka municija.

Kako je saopštila policija, u Nišu je uhapšen 39-godišnji V. A. kod koga je pronađeno 39,5 grama kanabisa, digitalna vagica, ali i telefon sa porukama koje ukazuju na preprodaju droge i on će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Njihovim kolegama u Osnovnom javnom tužilaštvu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << biće priveden i bugarski državljanin A. S. kod koga je policija, pretresom vozila “smart”, pronašla manju količinu kokaina i kanabisa.

Za isto krivično delo, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, ali i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija tereti se 37-godišnji Prokupčanin D. M. u čijem je stanu policija pronašla 520 grama marihuane i 7 metaka za lovačku pušku.

On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.