DOLIJAO PROVALNIK U PROKUPLJU Opljačkao radnju zdrave hrane

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 18:29

DOLIJAO PROVALNIK U PROKUPLJU Opljačkao radnju zdrave hrane

Sumnja se da je on 17. jula ove godine kamenom polomio staklo jedne radnje zdrave hrane u Prokuplju, ušao unutra i ukrao 32.000 dinara

Zbog sumnje da je izvršo krivično delo teška krađa, prokupačka policija uhapsila je A.T. (35) iz Prokuplja.

Kako je saopšteno u policiji, sumnja se da je on 17. jula ove godine kamenom polomio staklo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedne radnje zdrave hrane u Prokuplju, ušao unutra i ukrao 32.000 dinara.

Policija je kod njega pronašla veći deo novca. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ubistvo kod Slavije, uhapšena devojka

Izvor: RTS, 18.Jul.2020, 12:57

Pedesetjednogodišnji muškarac ubijen je u blizini Slavije u Beogradu. Uhapšena 27-godišnja devojka. . Ubistvo se dogodilo jutros oko 8.00 u jednom stanu u Deligradskoj ulici, u blizini trga Slavija. Zbog sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo uhapšena je S. R....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.