Bugarske odbojkašice najbolje na turniru u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 02.Okt.2018, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarske odbojkašice najbolje na turniru u Prokuplju

Na Međunarodnom turniru "Woman Volley – Prokuplje 2018." u konkurenciji kadetkinja i juniorki najbolja je bila ekipa CPVC iz Sofije, dok je ekipa domaćina Topličanina iz Prokuplja bila četvrta.

Drugo mesto je zauzeo Janta volej iz Skoplja, dok je treći bio Vardar iz Skoplja. U polufinalu Janta volej je savladao Topličanin sa 2:0, a istim rezultatom je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << CPVC je bio bolji od Vardara.

Vardar je sa 3:1 savladao Topličanin u meču za treće mesto, dok je u finalu bugarski tim sa 3:0 pobedio Janta volej.

Za najbolju igračicu turnira izabrana je Sara Serafimova iz ekipe Janta volej. Najbolji bloker je Elena Todorova (CPVC), najbolji tehničar Mina Angelovska (Topličanin), a najbolji libero Simona Šilegova (Vardar).

Utakmice su igrane u dvorani "Dr Zoran Đinđić" u Prokuplju.

Učesnice turnira; foto: Odbojkaški savez Srbije

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.