Plaćanje računa za fiksni telefon SMS porukom

Izvor: Blic, 30.Mar.2010, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plaćanje računa za fiksni telefon SMS porukom

Kompanija "Telekom Srbija" saopštila je danas da je, u okviru mPayment usluge, svojim mts korisnicima omogućila plaćanje mesečnog računa za fiksni telefon SMS porukom sa DinaCard kartice.

Nova usluga korisnicima će omogućiti jednostavnije i brže plaćanje računa, bez dodatne nadoknade ili čekanja u redovima, navodi se u saopštenju.

Pored plaćanja računa za fiksni telefon, mt:s korisnici mogu da izmire svoje račune za postpaid, ADSL, IPTV ili Web Hosting.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Korisnici koji žele ovu uslugu treba da se, popunjavanjem formulara, registruju u ekpozituri banke koja im je izdala DinaCard karticu.

"Telekom Srbija" potom korisnika putem SMS poruke obaveštava o njegovom mPIN, jedinstvenom kodu koji će koristiti za sve servise u okviru usluge mobilnog plaćanja.

Registracija u bankama je besplatna, a tokom promotivnog perioda, korisnik koji se registruje za mobilna plaćanja, dobija 200 dinara dobrodošlice koje može uplatiti kao dopunu bilo kom pripejd korisniku.

Sve informacije o novim uslugama dostupne su na sajtu "Telekoma Srbije".
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.