Živeo sam noćnu moru, kad se setim majke u glavi mi je jedan prizor

Izvor: B92, 21.Maj.2021, 09:23

"Živeo sam noćnu moru, kad se setim majke u glavi mi je jedan prizor"

Vojvoda od Saseksa, princ Hari otkrio je da je posle smrti majke, princeze Dajane, pio alkohol kako bi se izborio sa traumama.

Princ Hari (36) priznao je, u emisiji Opre Vinfri, da je bio spreman da koristi i drogu samo da bi se osećao bolje, deceniju nakon Dajanine smrti 1997. godine.

Takođe, govorio je o anksioznosti i paničnim napadima koje je imao i kao stariji, a dotakao se i iskustva sa majčine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sahrane, prenosi BBC.

Vojvoda od saseksa je opisao da je period između 28 i 32 godine bila noćna mora njegovog života i da su mu se tada dešavali panični napadi i snažna anksioznost.

"Nisam mogao da se skoncentrišem. Svaki put kada sam oblačio odelo i kravatu, morao sam na silu to da radim. I pre nego što sam izašao iz kuće, bio sam mokar od znoja. Ili sam bio besan ili nisam bio svoj", opisao je Hari.

Vojvoda je dodao da se petkom i subotom opijao od alkohola "ne zato što je uživao, već zato što je pokušavao da pobegne od nečega".

Hari je tokom Oprine emisije posvećene mentalnom zdravlju govorio najpre o sebi i svojim iskustvima. Kako je rekao, odlučan je u tome da prekine "ciklus bola", odnosno da se to ne odrazi na njegovo roditeljstvo, a otkrio je i da je išao na terapije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Princ Hari: Pio sam alkohol da se izborim sa traumama

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Maj.2021

LONDON - Vojvoda od Saseksa, princ Hari (36), otkrio je da je poslije smrti majke, princeze Dajane, pio alkohol kako bi se izborio sa traumama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.