Izvor: Blic, 24.Sep.2019, 06:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U GROB ODNEO MNOGE TAJNE Godinama je tražio dokaze da je princeza Dajana UBIJENA, ali će ga svet pamtiti kao majstora ucene

Svet je još bio u blagoj neverici povodom vesti o smrti princeze Dajane i njenog prijatelja Dodija Fajeda prethodnog dana kada je u osvit zore prvog septembra 1997. tamnozeleni helikopter uzleteo sa helidroma u Batersiju, na obali Temze, i naglo skrenuo ka jugu, u pravcu Pariza. U letelici Dodijevog oca Muhamed Fajeda, bila su četvorica muškaraca: škotski patolog, Fajedov američki advokat, njegov šef obezbeđenja Džon Meknamara i novinar Tom Bouer, koji za “Dejli mejl” otkriva kako je Meknamara, bivši inspektor i šef odeljenja za prevare Skotland jarda, smislio kako da zaštiti svog poslodavca i uništi njegove neprijatelje.
Pogledaj vesti o: Princeza Dajana

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ON JE U GROB ODNEO MNOGE TAJNE O SMRTI PRINCEZE DAJANE: Velika zverka Skotland jarda je do smrti širio laži o pogibiji u Parizu, sad je otkriveno i zašto! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 24.Sep.2019

Zavera britanske porodice, nepostojeći "fijat" koji je izazvao nesreću, lažna princezina trudnoća - to su samo neke priče koje je podmetnuo Džon Meknamara.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.